Des de el blog!

Video Promo Nit Folk Balsareny!

El Castell Medieval de Balsareny acollirà, una inèdita iniciativa musico-cultural anomenada “Música Folk i Teatre al Castell de Balsareny”. El grup de teatre que habitualment fan les visites guiades i representacions teatralitzades i el grup català de música amb arrels folk i country Jim Tersol & The Dreamers arrepleguen forces per oferir al públic assistent una completa jornada i acostar a tothom la història, llegenda i màgia d’aquest meravellós indret de Catalunya.

A Partir de les set de la tarda les portes del Castell s’obriran al públic per donar pas a l’acte d’obertura, on podrem escoltar les paraules de benvinguda del joglar d’aquest Castell amb més de 1000 anys d’història, mentre degusteu una copa de cava i doneu un primer cop d’ull al vostre entorn.

Organitzats en petits grups, els guies i actors del grup de teatre faran que podeu viure i gaudir de les històries del castell, on podreu conèixer al Pau Bròquil(el  joglar del castell), la bella Guisla, l’enamorat Baró i al malvat Genís.

NOVETAT!!!
Encara teníem guardada una sorpresa pel dia 21 de Juliol!

Recordeu que estarem a zona minera, el poble de Balsareny és conegut per les seves mines de potassa des de fa més de 100 anys.

Per arrodonir l’esdeveniment en el qual podreu gaudir d’un entorn incomparable, la visita teatralitzada al castell de Balsareny i com cloenda final el concert folk dels Jim Tersol & The Dreamers, s’habilitarà el saló del tinell del mateix castell per fer un passi del curtmetratge i videoclip musical d’en Jim Tersol: “Camí dels turons”, que tracta la problemàtica i la perillosa feina dels miners a dintre de les mines. Un homenatge a la dura feina que van fer les generacions dels nostres pares i avis.

Tots els extres i col·laboradors que van fer el curtmetratge tenen un  50% de descompte a tot l’esdeveniment “Nit folk & Teatre al Castell de Balsareny”.

Aquí us deixem el teaser de camí dels turons!

https://www.facebook.com/camidelsturons/videos/566315190218196/

Acabada la representació podreu fer uns entrepans amb productes de la terra i us podreu anar-hi acomodant pel final de la vetllada: El concert d’estiu començarà a les 22:00

La posta de sol arriba a les 21.24, a partir d’aquest moment es podrà apreciar l’il·luminació arquitectural dissenyada aportant així un toc de qualitat i elegància per un acte d’aquest tipus.

Es celebrarà, al magnífic pati d’armes del Castell, un concert d’estiu, i actuarà el conegut grup de música d’arrels folk i country americà: Jim Tersol & The Dreamers, un grup que presentarà el seu nou disc en català, el tercer de la seva discografia, que pren el títol de “Vides de joguina”.

Una tarda-nit amena i divertida pels públics de totes les edats, en els que es dóna a conèixer un indret amb història i encant de les nostres terres. Un esdeveniment tranquil per poder gaudir amb calma de la cultura i de la música.

Les entrades anticipades estaran disponibles a webs de venda d’entrades o podran ser reservades directament a l’organització de l’esdeveniment.

Tambè es pot fer reserva per whatsapp al 627001648

PREU: 16€ (INCLOU CONCERT, TEATRALITZACIÓ I COPA CAVA BENVINGUDA)

PREU: 22€(INCLOU CONCERT, TEATRALITZACIÓ, COPA CAVA, ENTREPÀ I BEGUDA INDIVIDUAL)

MENORS 16 ANYS GRATUIT

AFORAMENT LIMITAT!!! LES PLACES ES RESERVARAN SEGONS ESTRICTE ORDRE DE CONFIRMACIÓ.

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-nit-de-musica-folk-teatre-al-castell-de-balsareny/

Leave a Reply