Events

JIM TERSOL & THE DREAMERS A L’ESPAI ÀGORA SABADELL

SOLD OUT!!!
  • Date: April 27, 2019
  • Time: 20:00
  • Location: SABADELL
  • Venue: SALA ÀGORA

La nit del 27 d’abril vam tenir el privilegi d’actuar a l’Espai Àgora Sabadell, un lloc íntim, molt càlid i acollidor tant en l’estètica de la sala com de la persona que el porta, que va cuidar en tot moment de què disposéssim de tot el necessari per tenir una gran nit.
Una íntima nit on vam poder ajuntar el nostre folk/country propi d’arrels americanes amb el sabor de les lletres en català del nostre últim disc: Vides de joguina, encara que vam fer un repàs pels nostres tres àlbums que ja portem a les nostres espatlles de cowboys.
Per moments ens vam sentir com vaquers en un racó perdut de la ruta 66 on al fons del local sempre hi ha una gran banda tocant country.

Expliquen que els indis nadius americans construeixen els seus atrapasomnis (Dreamcatcher) i els mantenen molt a prop del lloc on dormen cada nit. Creuen fermament que els mals somnis i malsons seran atrapats entre els fils i plomes d’aquests petits amulets.

En el cas de la nostra cançó “Dreamcatcher” un petit amulet vigila cada nit d’un nen a qui lliura dels mals somnis, el Dreamcatcher pot complir la seva comesa fins que el nen es va fent home i l’amulet li desitja força i determinació per afrontar la vida.

Us deixem una actuació en directe, registrada a L’Espai Àgora de Sabadell.