Events

17/08/2024 Rustik Fest

  • Date: August 17, 2024
  • Time: 19:00
  • Location: Esplanada ermita castell de Castellterçol
  • Venue: Castellterçol

SI T’AGRADA LA NATURA I LA MÚSICA EN DIRECTE ET PROPOSEM UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA EL PROPER 17 D’AGOST AL II RUSTIK FEST

II Rustik Fest, situat als voltants del mil·lenari Castell de Castellterçol i davant de l’ermita de Sant Miquel, un dels paratges més emblemàtics del Moianès.

Aquest entorn, ple d’història i bellesa natural, serà l’escenari perfecte per a una jornada en què la música i la natura es fusionaran amb una gran varietat d’activitats.

El concert començarà a les nou del vespre amb la banda de country-folk Jim Tersol & The Dreamers, que ens presentaran les seves darreres composicions musicals.

A més, comptarem amb la col·laboració de l’agrupació de ball Country de Castellterçol, que ens oferirà una demostració de ball dels temes més animats del repertori.

La festa, però, començarà molt abans. A partir de les 19.00h oferirem activitats sorpreses per a grans i petits, convertint l’esdeveniment en una cita familiar i cultural perfecta per a l’estiu.

Hi trobareu tallers musicals i visites guiades, perquè pugueu passar una tarda en família i gaudir d’un gran concert quan el sol es pongui.

També disposarem de tots els serveis necessaris per a la comoditat dels assistents, incloent-hi servei de begudes i entrepans, il·luminació nocturna i lavabos.

Més info en https://rustikfest.com