Events

09/09/2023 Concert esplanada castell de Castellterçol

Venda anticipada amb descompte!
  • Date: September 9, 2023
  • Time: 20:30
  • Location: Esplanada ermita castell de Castellterçol
  • Venue: Castellterçol

En aquest nou concert us presentem noves cançons que formaran part d’un treball al qual hem anomenat ‘Train to mexico’ en el que evoquen sonoritats de les músiques que podrien sonar a la frontera de Texas i Mèxic. Cançons que parlen sobre desamors, perdedors i diferents personatges que podries trobar en una mala nit. Per descomptat les tocarem altres cançons que ens han acompanyat des del principi en aquell llunyà 2014.

La Banda Jim Tersol & The Dreamers es va fundar durant l’any 2014 amb l’objectiu de vestir els temes compostos pel músic Jim Tersol amb l’acompanyament de músics del panorama musical del moianès i comarques properes. Música i lletres pròpies però amb influències dylanianes del Folk, del Pop-rock dels 70-80 i del Country americà dels anys 40-50 del segle passat.

Música de vellut blau, sonoritat elegant feta per a un públic exigent al qual li agrada escoltar arranjaments i melodies d’instruments barrejats amb el so americà clàssic d’Austin i de Nashville.

Els Jim Tersol & The Dreamers portem a l’oient o espectador a un món agradable i subtil on es pot perdre en els seus propis sentiments i emocions, ens agrada pensar que el nostre oient es transportarà des del saló de casa seva a un llunyà bar de la ruta 66, on el nostre grup toca i de mica en mica el nostre oient es va fent seves les nostres cançons.

Les nostres melodies sempre intenten aconseguir colors i paisatges evocadors i intimistes, encara que també hi ha molt espai per la llum musical de temes molt rítmics i amb força.