[metaslider id=1538 cssclass=””]
música i cultura dES DE EL 2015…

Associació Musical Jim Tersol & The Dreamers

Ja fa uns anys que vam començar el nostre viatge musical, des del principi ens vam adonar que ens acostàvem molt més a les iniciatives culturals que a les pròpiament lúdiques, és per això que sorgeix el projecte associatiu i de col·laboració per poder tirar endavant accions amb altres entitats o persones.

Projecte sense ànim de lucre…

El fonament del projecte es basa principalment en les sinergies que es produeixen entre persones i entitats sense una motivació clarament econòmica. La nostra entitat treballa amb projectes que vol reivindicar feines o actituds personals, per aconseguir-lo sempre estem a la recerca d’altres persones o entitats que ens aportin coneixements, espais o idees per portar-lo a bon terme.

Petits projectes de gran valor…

No importa si és una sintonia per una ràdio local, un petit curt, un clip per realçar a una persona o entitat, un concert benèfic. Si la idea és bona ens apuntem!

la nostra visió

LES CANÇONS I LA SOCIETAT


Moltes vegades les lletres de les cançons abarquen un àmbit molt més gran que el de la propia cançò en si mateixa, les feines com la mineria, les feines a la mar, el maltracte animal o la violencia de gènere, son exemples de com qualsevol lletra d’aquest tipos de temas tenen moltes vessants i aristes implicites

Les cançons que ressonen

Synergestic actionables. Organic growth deep dive but circle back or but what’s the real problem we’re trying to solve here?

Històries anònimes

Reivindiquem les persones i entitats anònimes que viuen cada dia conformant un món en canvi continu, persones que mai es faran famoses, però que són vitals per fer del país on vivim un lloc millor…

Fomentem

Foment de la música folk en tots els seus aspectes i, per extensió, el foment de la música d’arrels folk, country i celta, noves composicions en català i totes les músiques en general, a nivell del nostre país i en especial i a la comarca del Moianès.

Exhibim

La difusió i exhibició de les arts musicals mitjançant la col·laboració amb totes aquelles altres entitats culturals, educatives,amateurs o professionals i socials del nostre àmbit d’actuació.

Divulguem

Seleccionem, promocionem i divulguem els temes musicals desenvolupats dintre de l’Associació musical basada no en criteris comercials sinó, prioritàriament, en els seus valors artístics, culturals i socials

curtmetratge sobre la mineria al berguedà

Camí Dels Turons


A principis del segle XX comença l’explotació minera de les conques carboníferes del Berguedà, un país humil que industrialment s’organitza en colònies, per poder competir i subsistir.

A poc a poc, també arriben persones d’altres parts de la península, la mà d’obra de persones que busquen tornar a començar una nova vida. Aquesta podria ser la història dels nostres pares o avis. El que conta Camí dels turons és la petita història del Pablo Molina.

[metaslider id=1632 cssclass=””]

col·laboracions amb protectores d’animals

Benvingut amic.

Des de l’associació hem promogut i produït videoclips i concerts per a la conscienciació de les persones davant del problema de l’abandonament d’animals.

Sabem que només és un granet de sorra en un infinit desert, però no per això hem de deixar d’explicar la gravetat que això suposa, cada any s’abandonen als carrers de Catalunya a prop de 30.000 gossos i gats.

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Explica’ns la teva historia, la teva feina, la teva vida….


Projecte en fase de documentació:
ELS RODAMONS

A Catalunya hi ha tot un món i una tradició apassionant pels vehicles antics, associacions, concentracions, moltes persones que gasten el seu esforç i diners en tenir sempre a punt un vehicle que és tota una història de la seva vida. Altres s’embarquen en viatges a Europa o inclús la volta al món. Ara mateix estem aprenent tot el que podem sobre aquest petit però fantàstic univers..

La fase divergent

El procés creatiu

No es pot crear sense observar. L’observació és el punt de partida bàsic per poder generar noves idees, ningú crea res sense observar el que fan els altres. Algunes persones a priori rebutgen aquesta idea perquè pensen que llavors estan copiant, res més lluny de la realitat. Sense aprendre i ficar-se de ple en què i com ho han fet altres abans que tu mai pot explotar el teu procés creatiu.

Una vegada que ja tens una idea definida, el següent pas indispensable és la preparació, documentació, prendre notes, el teu cervell pot fer tranquil·lament les a sociacions i va trobant a poc a poc les solucions als problemes als quals t’aniràs enfrontant…

Incubació

En aquesta etapa observem el projecte des de lluny, amb objectivitat, busquem les connexions inesperades i espontànies.

Eureka!

És la fase on tot quadra, tota la maduració anterior s’acobla i forma un tot, a vegades som com flaixos o ràfegues d’idees, podem dir que és com caçar papallones, sempre has de tenir la xarxa a punt per agafar-les al vol.

Producció

Ha arribat el moment de posar-se mans a l’obra i definir perfectament el pla de producció per aconseguir els resultats esperats.