COMPONENTS JIM TERSOL & THE DREAMERS

ALFRED SERRA – BAIX

Sempre he tingut molta passió per la música, des de molt petit (encara no existia la tele) ja escoltava la ràdio i sempre programes musicals , festivals i concerts, allà al meu estimat barri de Can Feu a Sabadell.
Ja a les hores tot el jovent del barri organitzàvem la Festa Major i fèiem un espectacle musical que feia les delicies de tot el veïnat. I va ser allà juntament am el meu gran amic Armand Zamora que vàrem crear el DUO PLAYERS. En el que cantava i tocava la guitarra.

En aquella època el meu instrument era la guitarra .

Molts baixistes han estat guitarristes abans de començar amb el baix , en el meu cas vaig sentir que  amb el baix expresso millor el meu sentit musical.

Això va passar quan el meu gran amic Francesc Vila en va oferir formar part del seu grup de rock com a baixista.  Aleshores el grup era ELS DILLUNS TANQUEM amb un repertori de versions de clássics dels anys 60 i 70 a més de cançons pròpies.

Actualment el grup seguéix amb el nom de BOOMERANG fent rock a tope.

Vaig coneixer el Jim  i la seva música en un concert a Castellterçol.

En va impressionar el  sentiment i l´expressió vitalista de la seva música, Així com l´interpretació tant d´ell amb la seva guitarra acústica com de la cantant amb la seva fantàstica veu.

Ens vàrem retrobar una setmana després en el mateix lloc en un concert de BOOMERANG i va ser quan va oferir me formar part en el seu projecte JIM TERSOL & THE DREAMERS.

Haig de dir que estic encantat tant en el projecte com amb tots el components del grup i espero que el sentiment i l´emoció que transmet la música d´en Jim i l´interpretació dels Dreamers arribará al cor del públic.